Call Icon

Konaklamanızı eşsiz kılan olanaklar

Osmanlı, Selçuklu ve Rönesans dönemlerinden izler taşıyan mimarisi ile öne çıkan Wyndham Datça Perili Bay’de, size özel bir koyda, gastronomiden eğlenceye her detayı düşünülmüş, unutulmaz bir deneyime davetlisiniz.

Plaj

Yalnızca tesis misafirlerinin kullanımına açık 250 metre uzunluğunda plaj

Yüzme Havuzu

Yetişkinler ve çocuklar için iki ayrı açık yüzme havuzu

Spa

İçerisinde Türk Hamamı, Sauna, Buhar Odası ve masaj olanakları barındıran spa merkezi

Fitness Salonu

İhtiyaca uygun kardiyo ve kondisyon aletleri ile donanmış spor salonu

Konforu ve Muhteşem Manzaraları Bir Arada Sunan Harika Odalar

12 - 30 m²

Standart odalarda çift kişilik tek bir yatak veya iki adet tek kişilik yatak bulmaktadır. Tesis konumlandırması gereği, odaların bazılarında balkon ve deniz manzarası mevcut değildir. Odalar giriş veya üst katlarda yer alabilmektedir. Genel kullanım alanlarına kademeli olarak 100 metreye ulaşabilen yürüme mesafesi mevcuttur.

30 - 40 m²

Deluxe odalar çoğunluk olarak 1 adet Fransız yatak veya 2 adet tek kişilik yatak barındırırken aynı tipteki odaların bir kısmında 1 adet Fransız yatak ile yalnızca 1 adet tek kişilik yatak mevcuttur. Bununla birlikte bazı deluxe odalar oturma grubuna sahiptir. Mimari yapı ve konumlandırma gereği deniz manzarası bulunmayan odalar vardır. Ayrıca kapalı balkon veya açık balkonlu alternatifler halinde sunulur. Genel kullanım alanlarına kademeli olarak 100 metreye ulaşan yürüme mesafesi vardır. Tesis bir yamacın üzerine kurulmuştur ve bazı odalara gidilirken merdiven ve yokuş çıkılması gerekmektedir.

30 - 40 m²

Standart Dublex Odalar 2 kattan oluşmaktadır. Giriş katında bir oturma gurubu, üst katta ise 1 adet Fransız yatak veya 2 adet tek kişilik yatak bulunmaktadır. Odaların bazıları mimari yapı ve konumlandırma gereği deniz manzaralı değildir. Kapalı balkon veya açık balkonlu alternatifler mevcuttur. Genel kullanım alanlarına kademeli olarak 100 metreye ulaşan yürüme mesafesi bulunur. Tesis bir yamacın üzerine kurulmuştur ve bazı odalara gidilirken merdiven ve yokuş çıkılması gerekmektedir.

40 - 70 m²

Deluxe Superior Odalarda çift kişilik tek yatak ve tek kişilik iki adet yatak bulunuyor. Odaların bazıları mimari yapı ve konumlandırma gereği deniz manzaralı değildir. Kapalı balkon veya açık balkonlu alternatifler mevcuttur. Genel kullanım alanlarına kademeli olarak 100 metreye ulaşan yürüme mesafesi mevcuttur. Mimari yapı ve konumlandırma gereği Deluxe Odalar birbirinden farklılık gösterebilmektedir. Tesis bir yamacın üzerine kurulmuştur ve bazı odalara gidilirken merdiven ve yokuş çıkılması gerekmektedir.

Restoran & Bar

Kokteyl

Başlangıç

Ana Yemek

Perili Bay'de Rüya Gibi Bir Tatil

Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemeklerimizle doyasıya lezzetin tadını çıkarın. Belirli markalar dahilinde alkollü ve alkolsüz içecekler 24 saat boyunca ücretsiz!

Bilgilendirme